fbpx
 

Verhuur

Verhuur van kranen

Wilt u een aanhangerkraan huren? Ook dat kan bij Böcker! We hebben 7 dakdekkerskranen van het type AHK 30/1500 KS ter beschikking voor verhuur. De kranen die we verhuren zijn maximum 2 jaar oud en steeds in perfecte staat. U bent er dus zeker van dat u met een moderne kraan kunt werken. De minimum verhuurperiode bedraagt 3 dagen.

In heel Belgïe

Böcker Belgium verhuurt aluminiumkranen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De huurder staat in voor de signalisatie en afsluiting rond de kraan, conform de wettelijke verplichtingen op de openbare weg. De huurder zorgt ook voor de nodige vergunningen voor het plaatsen van de kraan.

Geen brevet nodig

Uw operatoren hebben geen hijsbrevet nodig. Een opleiding bij levering van de kraan volstaat.
Het plaatsen van de kraan op uw werf gebeurt door ons personeel.

Inzetbaarheid

Dakdekkerskranen worden hoofdzakelijk gebruikt door dakwerkers, maar kunnen ook ingezet worden voor het transporteren van ramen, jacuzzi’s, airco’s, zonnepanelen en andere bouwmaterialen. De aluminium kranen van Böcker hebben een relatief laag eigen gewicht. Daarom kunt u ze inzetten op plaatsen waar dat met klassieke kranen niet mogelijk is.

Tarieven*

1 dag / extra dag 250 € / dag
3 dagen 600 € / 3 dagen
1 week 1000 € / week
1 maand 3000 € / maand

* Extra : per gereden kilometer : 0,80 € / km, werk -en verplaatsingsuren van de operator : 60€ / uur. We vragen ook een borg van 1.800 € voor de huur zonder bestuurder.

Hebt u een alu-kraan op vrachtwagen nodig?  Neem contact op met onze partner Locagrue. ( https://locagrue.com/ )

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.