fbpx
 

Meubellift: verplaats makkelijk en snel zware meubels

Meubellift kopen?

Wilt u een krachtige meubellift kopen? Met een meubellift van Böcker kunt u zware en moeilijk hanteerbare meubels makkelijk en veilig naar de juiste verdieping brengen, zonder ze te beschadigen. Onze stabiele openklapbare plateaus laten toe om makkelijk grote stukken zoals zitbanken eenvoudig en snel te verplaatsen. Bovendien kunt u een Böcker meubellift zonder problemen naar elke locatie vervoeren, dankzij zijn soepele rijeigenschappen, lage gewicht en minimale rangeerbreedte.

De juiste meubellift voor elke verhuizing

Böcker heeft een breed gamma aan meubelliften. De betaalbare Toplift kan bijvoorbeeld heel eenvoudig worden gemonteerd en kan ondanks zijn lage gewicht toch lasten tot 250 kg heffen. Simply, een meubellift op aanhanger, is een perfecte combinatie van flexibiliteit, veiligheid en gebruiksgemak. De compacte aanhangerlift Junior past dan weer makkelijk door elke standaarddeur, dankzij zijn inschuifbare as. Wilt u zwaardere ladingen heffen? Dan kunt u kiezen voor de modellen Avario en Arriva. Beide kunnen een last tot 400 kg tillen maar hebben toch weinig ruimte nodig, dankzij de hydraulische wielaandrijving.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Elke meubellift van Böcker wordt gemaakt in Duitsland en voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorwaarden. Toch hebben onze liften een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien hebben we een geschikte lift voor elke situatie. Wilt u weten welke lift het beste past bij uw doelen en wensen? Contacteer ons dan gerust. We geven graag advies op maat van uw bedrijf.

Als klant van Böcker profiteert u bovendien van onze after sales service in heel België. Zo kunt u bijvoorbeeld beroep doen op onze technische dienst voor pechverhelping op de werf. Onze depannagevoertuigen zijn uitgerust met moderne tools en een grote stock aan wisselstukken. We geven u ook met plezier een opleiding over hoe u correct omgaat met uw meubellift.

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.