fbpx
 

Materiaallift: van lichtgewicht tot alleskunner

Materiaallift: als het écht zwaar wordt

Moet u zware bouwelementen zoals ramen, dwarsbalken, ventilatiekanalen, airconditioningsystemen en leidingsystemen monteren aan het plafond of aan hoge muren? Dan heeft u een goede materiaallift nodig. Met een materiaallift van Böcker kunt u de meest uiteenlopende lasten tot 7,5 m hoog tillen en precies op de juiste plaats monteren, op de millimeter nauwkeurig.

Zoals al onze producten, zijn onze materiaalliften duurzaam én efficiënt. Bovendien zijn ze niet alleen licht maar ook compact. Daardoor ze erg geschikt zijn om te gebruiken in situatie waarin u weinig ruimte heeft, binnen én buiten.

Van flexibel lichtgewicht tot sterke alleskunner

Wilt u een materiaallift kopen van Böcker? We hebben maar liefst 5 verschillende modellen, elk met unieke eigenschappen. Zo is onze LMJ-materiaallift erg licht, waardoor hij eenvoudig door 1 persoon kan worden opgesteld en gebruikt. Het sterkste model uit onze LMW-serie kan dan weer 500 kg tillen tot 4,8 m hoog, wat deze lift erg geschikt maakt voor  gecompliceerde montagewerken aan hoge muren.

De meeste modellen bedient u met een praktische handlier. Enkel de LH-lift wordt hydraulisch aangedreven, wat uw comfort nog meer verhoogt. Er bestaan natuurlijk ook tal van accessoires, zoals houten plateaus of speciale units om glas te monteren boven uw hoofd, die uw werk nóg makkelijker maken.

De hoogste kwaliteitsstandaarden

U leest het: bij Böcker heeft u een ruime keuze tussen verschillende modellen, afhankelijk van de toepassing. Of u nu een lift nodig hebt voor ramen, kanalen, markiezen, … een Böcker lift is de perfecte montagehulp!

Bovendien worden al onze materiaalliften gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en garanderen ze u absolute veiligheid. Ze worden dan ook in heel Europa gebruikt, zowel door bedrijven als particulieren. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. We bezorgen u met plezier een offerte op maat!

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.