Eenpersoonshoogwerker: veilig en efficiënt

Vermijd ongevallen

Of u nu iets wil installeren, herstellen, schoonmaken of onderhouden, vanaf een hoogte van 2 m wordt het gebruik van een ladder gevaarlijk. Sterker nog: ongevallen met ladders zijn de vaakst voorkomende valincidenten.

Een eenpersoonshoogwerker of -hoogtewerker van Böcker is een veilig, compact, efficiënt en duurzaam alternatief. Door de aluminium constructie zijn ze bovendien erg licht en kunnen ze eenvoudig worden getransporteerd en opgebouwd. Afhankelijk van het model kan een eenpersoonshoogwerker tot 140 kg heffen.

Een eenpersoonshoogwerker voor élke situatie

Böcker heeft 3 verschillende modellen voor verschillende toepassingen. Zo kunt u met de PH-eenpersoonshoogwerker tot een hoogte van 14 m werken, binnen en buiten. Met zijn gewicht van 430 kg en maximum belading tot 115 kg is dit de meest krachtige lift in zijn klasse! De PH-lift kan veilig en eenvoudig worden getransporteerd met een heftruck.

Onze PHC-serie is nóg lichter en flexibeler: deze liften wegen slechts 258 kg, maar kunnen toch lasten tot 140 kg heffen tot op een hoogte van 12 meter, binnen en buiten. Bovendien zijn de PHC-liften slechts 1,98 m hoog en passen ze dus door elke standaarddeur.

PH- en PHC-hoogtewerkers worden onder andere gebruikt in sporthallen, omdat er geen grote en onhandige werkplateaus of schaarplatforms moeten worden gebruikt.

PHC-HI hoogwerkers zijn enkel geschikt voor gebruik binnen en op platte oppervlakken, maar hebben heel weinig ruimte nodig. Daarom worden deze liften vaak gebruikt in industriële bedrijven. Een PHC-HI eenpersoonshoogwerker heeft een hoogte van 1,98 m en een breedte van slechts 79 cm. Daardoor past hij zelfs tussen de smalste productiestraten. De geïntegreerde palletwagen maakt het snel en eenvoudig om de hoogwerker naar de juiste plaats te transporteren.

De ruimtebesparende 1000 S is dan weer ideaal voor ruimten met trappen en past zonder problemen problemen tussen rijen banken en stoelen. Met een maximale werkhoogte van 10,5 m, een laadvermogen van 140 kg en een gewicht van 215 kg, is deze eenpersoonshoogwerker een goede oplossing voor bioscopen, theaters en collegezalen.

Böcker hoogwerkers worden in heel Europa door particulieren en bedrijven gebruikt. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We bezorgen u met plezier een offerte op maat!

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.