Vrachtwagenkraan: de flexibele oplossing voor uw bouwlocatie

Nauwkeurig, snel en veilig

Een vrachtwagenkraan of autokraan is de geknipte oplossing voor bouwlocaties en andere plaatsen waar een stationaire torenkraan te weinig flexibiliteit biedt. Met de kranen op vrachtwagen van Böcker kunt u nauwkeurig, snel en veilig werken op de meest uiteenlopende locaties. Ze zijn dan ook ideaal voor dakdekkers, timmerlieden, metaalbouw en montagewerkzaamheden. Een Böcker vrachtwagenkraan onderscheidt zich door zijn grote reikwijdte, grote hefvermogen en diverse toepassingen.

Duurzaam, kwaliteitsvol en innovatief

Als pionier op het gebied van vrachtwagenkranen, maakt Böcker steeds gebruik van de meest duurzame en kwaliteitsvolle onderdelen en de meest recente technologie. Zo is elk model vrachtwagenkraan van Böcker uitgerust met een SPS-sturing, waardoor u lasten steeds veilig en nauwkeurig kunt heffen in functie van de positie van de hydraulische steunpoten. De meeste Böcker autokranen kunnen ook uitgerust worden met een haakcamera en een afstandsbediening met kleurendisplay.

Wilt u graag een vrachtwagenkraan kopen? Contacteer ons dan gerust. We zijn er zeker van dat we de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf. Als klant van Böcker profiteert u bovendien van onze after sales service in heel België. Zo kunt u bijvoorbeeld beroep doen op onze technische dienst voor pechverhelping op de werf. Onze depannagevoertuigen zijn uitgerust met moderne tools en een grote stock aan wisselstukken. We geven u ook met plezier een opleiding over hoe u correct omgaat met uw vrachtwagenkraan.

Onze vrachtwagenkranen

Met zijn onovertroffen prestaties, reikwijdte en efficiëntie is de AK 52 de sterkste autokraan in ons gamma. Gemonteerd op een vrachtwagen van 26 ton heeft de AK 52 bijna een volledige cirkel als werkbereik, heft hij maximaal 12 ton, en heeft hij een reikwijdte van 17 m op een hoogte van 31 m met een gewicht van 3 ton. Ten slotte is de kraan uitgerust met een dubbele, volledig hydraulisch uitschuifbare jib.

De AK 37/4000 is dan weer onze kleinste vrachtwagenkraan. Deze kraan is prima geschikt voor dakwerkers en timmerlieden en laat toe om ook aan de achterzijde van het gebouw veilig en comfortabel te werken. Met een last van 250 kg heeft de AK37/4000 nog steeds een reikwijdte van 28 m. Toch is het de meest compacte vrachtwagenkraan op de markt. Bovendien heeft hij in transportstand geen uitstekende mast en kan hij gebruikt worden bij doorgaand verkeer, door zijn kleine draaicirkel en eenzijdige afstempeling. Daarom wordt hij vaak in steden gebruikt. Ten slotte heeft de AK37/4000 een erg laag brandstofverbruik en blijft hij door de opbouw op MAN of Mercedes vrachtwagens zijn waarde goed behouden. De kraan kan optioneel worden uitgerust met een hydraulisch uitschuifbare jib.

Maar Böcker biedt ook tal van andere vrachtwagenkranen, zoals de AK 36/4000, de AK 42/4000 en de AK 46/6000. Alle Böcker vrachtwagenkranen zijn bovendien uitgerust met het Easy-Locksysteem, waardoor u ze in een minimum van tijd ombouwt tot een volwaardige hoogtewerker. U leest het: Böcker heeft een geschikte kraan voor élk bedrijf. Wilt u weten welke de beste kraan is voor u? Contacteer ons. We geven u graag vrijblijvend advies.

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.