fbpx
 

Aanhangerkraan: dé oplossing voor middelzware gewichten

De meest flexibele aanhangerkraan

Een aanhangerkraan van Böcker kunt u makkelijk verplaatsen en snel opstellen. Hierdoor kunt u hem flexibel inzetten op de meest uiteenlopende locaties. Onze kranen op aanhanger kunnen op de openbare weg door een lichte vrachtwagen (3,5 ton) getrokken worden. De chauffeur heeft dus genoeg aan een BE-rijbewijs. Daardoor is een Böcker aanhangerkraan erg geschikt voor dakdekkers, houtskeletbouw, glasbouw, de bouw van veranda’s en industriële montagewerken.

Een Böcker aanhangerkraan heeft een grote reikwijdte bij middelzware gewichten. Zo kan ons AHK 36 model maximaal 36 m uitgeschoven worden en heeft hij een maximale hefcapaciteit van 2,4 ton. Concreet wil dit zeggen dat de AHK 36 een gewicht van 500 kg ongeveer 26 m hoog en 16,7 m ver kan tillen. Bovendien kunt u deze kraan op aanhanger in een mum van tijd ombouwen tot een volwaardige hoogtewerker, dankzij het Easy-Locksysteem.

Bij de modellen AHK 30/1500 en AHK 30/1500 KS is de volledige mast gemaakt van aluminium. De AHK 36 – ons topmodel – heeft dan weer een hybride mast. Door de combinatie van aluminium elementen en onderdelen van een nieuw soort staal, overtreft deze hybride mast alle vergelijkbare masten die enkel gemaakt zijn uit aluminium.

Traditie en innovatie

Böcker heeft een jarenlange ervaring in het bouwen van ladderliften en kranen in aluminium. Onze machines worden sinds 1958 ontwikkeld en geproduceerd in Werne, Duitsland. Onze producten voldoen dan ook stuk voor stuk aan de strenge Duitse kwaliteitseisen. Al in 1997 presenteerde Böcker de eerste aanhangerkraan uit aluminium. Sindsdien zetten we steevast in op innovatie en het gebruik van de nieuwste technologieën, om de prestaties en de rendabiliteit van onze kranen continu te verbeteren.

Wilt u graag een aanhangerkraan kopen? Contacteer ons dan gerust. We zijn er zeker van dat we de perfecte oplossing vinden voor uw bedrijf. Als klant van Böcker profiteert u bovendien van onze after sales service in heel België. Zo kunt u bijvoorbeeld beroep doen op onze technische dienst voor pechverhelping op de werf. Onze depannagevoertuigen zijn uitgerust met moderne tools en een grote stock aan wisselstukken. We geven u ook met plezier een opleiding over hoe u correct omgaat met uw aanhangerkraan.

Neem contact op

Open van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u.
Gesloten van 12u tot 13u.

Vragen of interesse?

Laat een boodschap achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.